generella skötselråd

Ta hand om dina utemöbler på rätt sätt!Sol och värme lockar till lata dagar på balkongen och ute i trädgården. Trots att utemöblerna endast är i bruk några enstaka månader om året får de vara med om skiftande väder och vind, vilket kräver underhåll på rätt sätt. Genom att följa skötselråden för respektive material ger du dina utemöbler förutsättningarna för ett längre liv i solen.

Allmän skötsel för utemöbler i alla material

Främsta rådet är att skydda dina möbler så ofta som möjligt. Ställ gärna de inomhus, under ett skydd eller i skuggan för att skydda från både väder och vind. Vid regn bör möblerna stå på lut så att vattnet direkt rinner av, torka gärna av möblerna efteråt. På vintern bör möblerna förvaras inomhus, här kan du sätta som rutin att varje gång möblerna åker in och ut för säsongen så ska de underhållas. Givetvis går det lika bra att hand om de under säsong men två gånger om året är en bra tumregel.

Venture Design – 

Vi vill

Venture Design – mod och nytänk

Vi vill implementera ett innovativt och hållbart tänk för att skapa ett mer aktivt och effektivt företagande. Ett företagande som bland annat tydligt genomsyras av nytänkande, där vi själva både designar, utvecklar, marknadsför och distribuerar möbler med skandinavisk stil och hög prisvärdhet.

Våra fabriker & Tillverkning av svensktillverkade sängar

I över 30 fabriker i 6 olika länder jobbar mer än 2000 personer