Vi söker fler stjärnor –

JOBBA HOS OSS!

Nu finns en fantastisk möjlighet att bli en del av oss i teamet på Venture Design i Växjö. Här kommer du få alla möjligheter att få ta dig an en utvecklande och rolig utmaning i början eller mitt i din karriär. Nyfiken? Tveka inte på att höra av dig till oss!

Om oss
INNESÄLJARE

I rollen kommer du vara arbeta med såväl befintlig kundstock som uppsökande av nya potentiella kunder. Arbetet är omväxlande, stimulerande och ställer krav på snabb problemlösningsförmåga. Du kan jobba självständigt med att planera, slutföra och följa upp ditt arbete på ett kvalitetssäkert sätt som driver våra processer framåt. Meriterande om man tidigare jobbat med försäljning, gärna inom B2B.

HEAD OF PRODUCT DATA MANAGEMENT

Vi söker dig som är en strukturerad ”doer” med säljdriv, som utmanas av kvalitetsförbättringar och effektivisering med kontroll. Du kommer ansvara för produktuppladdning hos våra nyckelkunder och därigenom vara en del i sälj-ledet, samt kvalitetssäkra vår produktdata.Tjänsten kräver goda kunskaper i både svenska och engelska samt mycket goda kunskaper i Excel.

KATEGORISÄLJARE

Är du en lösningsfokuserad person som är på jakt efter ett jobb där du får utveckla ditt intresse för försäljning? Vi söker just nu en snabbfotad och prestigelös vinnarskalle i rollen som kategorisäljare till vårt säljteam i Växjö. Dina arbetsuppgifter kommer i första hand handla om att jobba med kategoriförsäljning ut mot befintliga kunder men också en stor del mot nya potentiella kunder. Ett stort fokus inom tjänsten kommer därför ligga på att skapa och bibehålla goda kundrelationer där du motiveras av att uppnå maximal kundnöjdhet.

Läs mer här!
SKICKA IN ANSÖKAN HÄR!
Bifoga CV samt personligt brev i din ansökan.
Vi fortsätter expandera med högt uppsatta mål i siktet!

Ingenting ledigt just nu? Tveka inte på att skicka in en spontanansökan till jobb@venturedesign.se

SKICKA IN ANSÖKAN!